Figuurcorrectie met Slimline Combo

Slimline Combo: gezond afslanken en cellulitisverwijdering door middel van computergestuurde spierversteviging met diepte-warmte tot de wettelijke toegestane 42 graden Celsius. De Slimline Combo verhoogte het verbrandingsproces, bevordert lymfedrainage, verstevigt de spieren, maakt de huid mooi glad en verwijdert cellulitis!

Plaatselijk vet (plaatselijke vetophoping vaak samengaand met een huid die er bobbelig uitziet, met duidelijk waarneembare putjes) komt hoofdzakelijk voor bij vrouwen. Dat heeft niets te maken met dik zijn! Plaatselijk vet wordt gevormd onder invloed van oestrogene hormonen en kan vanaf de puberteit voorkomen. Hiervoor zijn oorzaken:

1. Vertraagde doorbloeding:
Verminderde doorbloeding van de huidweefsels. Daardoor wordt de uitwisseling van voeding- en afvalstoffen vertraagd. Het gevolg is dat vocht, afvalstoffen en vet niet meer voldoende worden afgevoerd.

2. Lipiden:
Onder invloed van oestrogene hormonen slaan bepaalde vetcellen extra vet op, maar staan dit moeilijk weer af. Eerst wordt het vet in het spierweefsel opgeslagen en pas als de spieren geen vet meer kunnen bevatten, dan worden er vetvoorraden onder de huid aangelegd in het onderhuids bindweefsel.

3. Vocht:
Verminderde circulatie en zwakke lymfevaten veroorzaken de opeenhoping van vocht, waardoor het normaal functioneren van de huidstofwisseling wordt verstoord. In de menstruatiecyclus komt het vaak voor dat in de week voor de menstruatie extra veel vocht wordt vastgehouden, dat niet altijd helemaal verdwijnt.

4. Ontregeling van de weefselstructuur:
De collageen (eiwitachtige) vezels, die de huid met een vezelnetwerk als het ware bij elkaar houden en stevigheid geven, moeten nu ook de groepjes vetcellen en de vochtopeenhoping bijeen houden.

Door behandelingen met de Slimline Combo, in combinatie met goede voeding, wordt lokale vetophoping op alle fronten krachtig aangepakt: nl. De afvoer van vastgehouden vocht en afvalstoffen wordt versneld en het opnieuw vormen van plaatselijk vet wordt bestreden.

Geadviseerd wordt een aanvalsbehandelingsduur voor een directe en optimale contourverbetering gedurende 4 weken, 3 keer per week en daarna afbouwen tot een keer per week. Als het gewenst resultaat is bereikt volgt een onderhoudsbehandeling van een of twee keer per maand.


Copyright 2018 © Cora Rombouts B.V. | KvK: 18085945 | BTW: NL 817295355B01 | Klachtenregeling