Schoonheidsbehandelingen:

1. Gezichts- en decolletébehandeling
2. Harsen van gezicht en benen


Crystal Clear behandelingsystemen:
1. Microdermabrasie (MDA)
2. Zuurstofbehandeling (Oxygen
)

Merken:
Crystal Clear
Rosel HeimPeeling en zuurstofkuur, hoe werkt het?
Plastische chirurgie, facelift, Botoxinjecties: het zijn allemaal drastische ingrepen om een jeugdig uiterlijk te behouden, en vaak zijn de resultaten allesbehalve natuurlijk. Madonna, Sting en Victoria Beckham zijn volledig bekeerd tot de Crystal Clear gezichtsbehandeling: een peeling met ultrafijne kristalletjes, gevolgd door het inbrengen van zuivere zuurstof in de huid.

De eerste behandeling die wordt uitgevoerd is de microdermabrasie of MDA. Vanuit een gepatenteerd handsetje worden ultrafijne maar zeer harde kristalletjes met een onregelmatige vorm op het gezicht geblazen. Zo wordt een micropeeling uitgevoerd. De kristalletjes schuren als het ware de dode huidcellen van de hoornlaag van de gezichtshuid, maar de behandeling is volledig pijnloos. De gebruikte kristalletjes en de afgeschuurde huidcellen worden door hetzelfde toestelletje meteen weer opgezogen. Na de behandeling komt een zachtere frisse huid te voorschijn. Bovendien worden de huid en het onderliggende spierweefsel gestimuleerd, met een betere bloeddoorstroming en elasticiteit tot gevolg. De huid is niet alleen gladder, maar ook steviger. Bij mensen met een gezwollen huid onder de ogen zie je bijvoorbeeld onmiddellijk resultaat.

Wie een piekfijn effect wil, kan een tweetal dagen na een MDA-peeling ook nog een zuurstofbehandeling ondergaan. Het gezicht wordt eerst ingesmeerd met het Crystal Clear serum dat huidveroudering tegengaat en dat serum wordt met zuurstof onder verhoogde druk in de lederhuid ‘geblazen’. Zowel de zuivere zuurstof als het serum dringen zo door in de diepere huidlagen, wat zorgt voor nog meer elasticiteit en stevigheid. De huid wordt zo ook gestimuleerd om te regenereren en meer collageen aan te maken.
Copyright 2018 © Cora Rombouts B.V. | KvK: 18085945 | BTW: NL 817295355B01 | Klachtenregeling